Hr En
Naslovna  >  Novosti i događanja  >  Treći partnerski sastanak

Treći partnerski sastanak

Treći sastanak partnera održan je 17. listopada 2017. g. u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu, kako bi članovi konzorcija dali pregled završenih i tekućih projektnih aktivnosti, te raspravili o budućim planiranim aktivnostima i ishodima. Sastanak je okupio četrnaest predstavnika svih partnerskih institucija.


U prvom dijelu sastanka voditelj projekta izložio je aktivnosti poduzete od zadnjeg sastanka partnera održanog u travnju: studijsko putovanje u Austriju, prijevod i analiza austrijskih pravnih dokumenata i priručnika iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, te pripreme za izradu dokumenata predviđenih u okviru WP4, na kojima se trenutno radi. Partneri su raspravljali o do sada postignutom napretku i ulozi svakog od partnera.


U drugom dijelu prezentacije, najavljene su predstojeće projektne aktivnosti: dvodnevna radionica koja će biti organizirana za sve partnere u Zagrebu u studenom (uključujući sudionike studijskog posjeta), gdje će biti predstavljeni zaključci studijskog posjeta i finalizirani pravni dokumenti. Također, partnerima su predstavljeni financijski aspekti projekta: ukupni troškovi nakon prve godine projekta i obaveze vezane uz izradu izvještaja.

Cap4App operativni jezik je engleski. Ovdje možete pročitati sažetak sadržaja na hrvatskom jeziku.
Print page

The European Commission support for the production of this publication does not constitute endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.

Show Desktop view