Hr En
Naslovna  >  Novosti i događanja  >  Sve o praktičnoj nastavi i naukovanju

Sve o praktičnoj nastavi i naukovanju

HGK posljednjih godina aktivno sudjeluje u procesu razvoja strukovnog obrazovanja i njegova usklađivanja s potrebama gospodarstva. Svoje napore fokusira na pomoć malim i srednjim poduzećima s ciljem njihova jačeg uključivanja u naukovanje. Ovaj vodič nastao je s ciljem upoznavanja zaposlenika HGK sa sustavom strukovnog obrazovanja u dijelu koji se odnosi na učenje temeljeno na radu (work-based learning) kod poslodavca i njihovim osposobljavanjem za pružanje savjetodavne usluge u tom području. Vodič sadrži informacije, savjete i smjernice koje savjetnici za naukovanje u županijskim komorama HGK trebaju pružiti pravnim osobama koje se žele informirati ili uključiti u sustav naukovanja. Kompletan vodič možete pronaći na ovom linku.

Ciljevi vodiča:
Vodič je izrađen u okviru projekta Cap4App: Jačanje kapaciteta komora i partnera za pomoć malim i srednjim poduzećima za uključivanje u naukovanje, sufinanciranog sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

Cap4App operativni jezik je engleski. Ovdje možete pročitati sažetak sadržaja na hrvatskom jeziku.
Print page

The European Commission support for the production of this publication does not constitute endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.

Show Desktop view