Hr En
Naslovna  >  Novosti i događanja  >  Savjetnici za naukovanje u HGK

Savjetnici za naukovanje u HGK

HGK posljednjih godina aktivno sudjeluje u procesu razvoja strukovnog obrazovanja i njegova usklađivanja s potrebama gospodarstva. Svoje napore fokusira na pomoć malim i srednjim poduzećima s ciljem njihova jačeg uključivanja u naukovanje.
U okviru projekta Cap4App provedeno je niz aktivnosti s ciljem edukacije i osposobljavanja zaposlenika HGK a rad s poduzećima i školama u provedbi učenja temeljenog na radu kod poslodavca.

Vodič za savjetnike za naukovanje nastao je s ciljem upoznavanja zaposlenika HGK sa sustavom strukovnog obrazovanja u dijelu koji se odnosi na učenje temeljeno na radu (work-based learning) kod poslodavca i njihovim osposobljavanjem za pružanje savjetodavne usluge u tom području.
Vodič sadrži informacije, savjete i smjernice koje savjetnici za naukovanje u županijskim komorama HGK trebaju pružiti pravnim osobama koje se žele informirati ili uključiti u sustav naukovanja.
Dokument je dostupan na ovom linku.

Popis savjetnika za naukovanje u županijskim komorama HGK dostupan je ovdje.


Cap4App operativni jezik je engleski. Ovdje možete pročitati sažetak sadržaja na hrvatskom jeziku.
Print page

The European Commission support for the production of this publication does not constitute endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.

Show Desktop view