ńĆetvrti partnerski sastanak

Četvrti partnerski sastanak projekta Cap4App održan je 9. travnja 2018. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, Rooseveltov trg 2. Okupili su se predstavnici svih partnerskih institucija. Cilj ovog sastanka bio je dati pregled projektnih aktivnosti provedenih od zadnjeg sastanka partnera, kao i aktivnosti koje se trenutno provode i koje su planirane do kraja projekta. Osim toga, posebna pažnja je stavljena na potrebne korake za pripremu za završno izvješćivanje.


 
Od posljednjeg projektnog sastanka, u okviru WP3, partneri su organizirali uspješnu i dobro posjećenu radionicu za Savjetnike za naukovanje. Projektni tim predstavio je važne i korisne teme savjetnicima u županijskim komorama: pravni okvir, proces licenciranja tvrtki, savjete za rad s tvrtkama, potpore dostupne poduzetnicima i učenicima te dokumente razvijene unutar projekta: Program za mentore i Vodič za savjetnike za naukovanje.


Tim HGK informirao je sve o najnovijim aktivnostima u vezi s upravljanjem projektom, projektnim aktivnostima u tijeku - bazi podataka malih i srednjih poduzeća i mentora, pripremama za edukaciju za mentore u poduzećima, i planovima za buduće aktivnosti.
Partneri su razgovarali o ciljevima i temama edukacije i saželi pedagoške aspekte stjecanja mentorskih kompetencija.


Poseban naglasak stavljen je na financijsko upravljanje projektom - raspravljalo se o stanju prijavljenih troškova na privremenoj fazi, planiranim troškovima i financijskom izvještavanju do kraja projekta.