Hr En
Naslovna  >  Novosti i događanja  >  Održan interni sastanak s austrijskim partnerima

Održan interni sastanak s austrijskim partnerima

Predstavnici Hrvatske gospodarske komore sastali su se s austrijskim partnerima u Zagrebu kako bi dogovorili plan puta i druge detalje studijskog posjeta koji će se održati između 28. svibnja i 2. lipnja u Beču i Grazu.

Naša studijska posjeta će se usredotočiti na stjecanje uvida u ključna obilježja austrijskog i hrvatskog sustava naukovanja (upravljanje, propise, programe i procedure) i načine njihovog provođenja, posebice na ulogu savjetnika za naukovanje u austrijskom sustavu.


Oko 20 osoba će sudjelovati u studijskom posjetu (projektni partneri i zaposlenici županijskih komora Hrvatske gospodarske komore). Planirana je posjeta, među ostalim institucijama, Austrijskoj saveznoj gospodarskoj komori (WKÖ), Štajerskoj gospodarskoj komori, Bečkoj gospodarskoj komori, VET školama i tvrtkama uključenim u naukovanje.
Cap4App operativni jezik je engleski. Ovdje možete pročitati sažetak sadržaja na hrvatskom jeziku.
Print page

The European Commission support for the production of this publication does not constitute endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.

Show Desktop view