Hr En
Naslovna  >  Novosti i događanja  >  Kick-off sastanak

Kick-off sastanak

U sklopu projekta Cap4App: Jačanje kapaciteta komora i partnera za pomoć malim i srednjim poduzećima za uključivanje u naukovanje, 17. listopada 2016. godine u HGK u Zagrebu održan je službeni kick-off-sastanak.


Prisustvovalo mu je trinaest predstavnika iz pet institucija partnera konzorcija, uključujući Hrvatski zavod za zapošljavanje, Obrtničku komoru Zagreb, Sveučilište u Zadru i  Federalnu gospodarsku komoru Austrije. Partneri su razgovarali o ciljevima projekta, očekivanim rezultatima i osvrnuli su se na aktivnosti koje će se provoditi u naredne dvije godine. Projekt je prezentiran redom, prema radnim paketima, s naglaskom na planirane rezultate i rokove, ali i na ulogu svakog partnera u određenom periodu. Kick-off-sastanak omogućio je razmjenu stajalištu o upravljanju projektom.


Partneri su dogovorili način i učestalost komunikacije, pojedinosti Sporazuma o partnerstvu i druge potrebne / financijske i tehničke dokumentacije. Susret je završio dogovorom oko aktivnosti koje treba obaviti do sljedećeg susreta u travnju.
Cap4App operativni jezik je engleski. Ovdje možete pročitati sažetak sadržaja na hrvatskom jeziku.
Print page

The European Commission support for the production of this publication does not constitute endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.

Show Desktop view