Hr En
Naslovna  >  Novosti i događanja  >  Drugi sastanak partnera

Drugi sastanak partnera

Drugi sastanak partnera projekta Cap4App održan je u srijedu 5.travnja 2017. u prostorijama Hrvatske gospodarska komora, kako bi se raspravile aktivnosti koje slijede u projektu i obaveze partnera. Sastanku su prisustvovali predstavnici iz svih partnerskih institucija.


Danijela Pečevski, viša stručna suradnica iz HGK predstavila je financijske aspekte provedbe projekata, posebno obaveze partnera u okviru projekta i rokove za njihovo ispunjenje.

Voditelj projekta Božo Pavičin ukratko je predstavio do sada izvršene i tekuće aktivnosti u okviru WP1, WP2 i WP6, te je najavio studijski posjet u Beč u svibnju. Dogovoren je vremenski okvir putovanja i ciljevi studijskog posjeta austrijskim partnerima (WKO).


Dogovoreno je da će se ostali detalji studijskog posjeta dogovoriti u komunikaciji s predstavnicima WKO u narednim tjednima. 
Cap4App operativni jezik je engleski. Ovdje možete pročitati sažetak sadržaja na hrvatskom jeziku.
Print page

The European Commission support for the production of this publication does not constitute endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.

Show Desktop view