Hr En
Naslovna  >  Novosti i događanja  >  Četvrti partnerski sastanak

Četvrti partnerski sastanak

Četvrti partnerski sastanak projekta Cap4App održan je 9. travnja 2018. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, Rooseveltov trg 2. Okupili su se predstavnici svih partnerskih institucija. Cilj ovog sastanka bio je dati pregled projektnih aktivnosti provedenih od zadnjeg sastanka partnera, kao i aktivnosti koje se trenutno provode i koje su planirane do kraja projekta. Osim toga, posebna pažnja je stavljena na potrebne korake za pripremu za završno izvješćivanje.


 
Od posljednjeg projektnog sastanka, u okviru WP3, partneri su organizirali uspješnu i dobro posjećenu radionicu za Savjetnike za naukovanje. Projektni tim predstavio je važne i korisne teme savjetnicima u županijskim komorama: pravni okvir, proces licenciranja tvrtki, savjete za rad s tvrtkama, potpore dostupne poduzetnicima i učenicima te dokumente razvijene unutar projekta: Program za mentore i Vodič za savjetnike za naukovanje.


Tim HGK informirao je sve o najnovijim aktivnostima u vezi s upravljanjem projektom, projektnim aktivnostima u tijeku - bazi podataka malih i srednjih poduzeća i mentora, pripremama za edukaciju za mentore u poduzećima, i planovima za buduće aktivnosti.
Partneri su razgovarali o ciljevima i temama edukacije i saželi pedagoške aspekte stjecanja mentorskih kompetencija.


Poseban naglasak stavljen je na financijsko upravljanje projektom - raspravljalo se o stanju prijavljenih troškova na privremenoj fazi, planiranim troškovima i financijskom izvještavanju do kraja projekta.

Cap4App operativni jezik je engleski. Ovdje možete pročitati sažetak sadržaja na hrvatskom jeziku.
Print page

The European Commission support for the production of this publication does not constitute endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.

Show Desktop view